Veelgestelde vragen

FAQ

Kan ik ook langskomen om bij jullie boodschappen te doen?

Dit kan helaas nog niet. Wij werken namelijk met een leveringsysteem die op bestelling uw versproducten bestelt. Hierdoor kunnen wij u altijd dagverse producten garanderen.

Zijn jullie halal?

Hier kunnen we heel duidelijk in zijn: JA! Al onze vlees en kipproducten kopen wij in bij halal gecertificeerde leveranciers. Zo komen al onze vleesproducten dagvers van  Yakhlaf Slachthuis en kopen we al onze kipproducten in via onze groothandel bij Clazing Slachthuis, marktleider in halal geslacht pluimvee.  Daarnaast bieden wij geen alcoholhoudende dranken en zijn al onze levensmiddelen halal.

Waar en wanneer bezorgen jullie?

Momenteel bezorgen wij door heel Nederland! Onze bezorgers komen langs tussen 16:00 - 22:00. Wij zijn hard bezig om ook in Belgie te kunnen leveren.

Waarom staat mijn favoriete product niet in jullie assortiment?

Ons streven is om een online shop te zijn voor al uw boodschappen. Mocht u toch vinden dat een product in ons assortiment hoort, maar hier helaas niet in zit, laat het ons weten en wij zullen hier direct mee aan de gang gaan!

Is er een minimaal bestelbedrag?

Ja, vanaf slechts 29,95 euro kun je bij ons bestellen. Zo kun je heel makkelijk meerdere keren per week je boodschappen thuis laten bezorgen. Handig voor je versproducten.

Tot hoe laat kan ik mijn bestelling voor morgen nog plaatsen?

Wil je morgen je boodschappen in huis hebben? Plaats dan je bestelling vandaag vóór 11:59 uur. Zorg ervoor dat je om 11:59 uur klaar bent met de betaling, anders ben je misschien net te laat.

Hoe weet ik of de producten vers zijn?

Al onze dagverse producten hebben een versheidsgarantie. Dat houdt in dat alle versproducten minimaal 3 dagen houdbaar zijn, mits gekoeld bewaard, nadat het bij jou thuisbezorgd is.

Heb ik garantie op mijn aankoop?

Ja, op al je aankopen is de wettelijke garantie van toepassing. Dit wil zeggen dat alle producten moeten voldoen aan je redelijke verwachtingen. Mocht je klachten hebben, neem dan contact met ons op!

Is jullie webshop alleen voor moslims?

Al onze producten zijn halal, maar iedereen is welkom om bij bij ons boodschappen te doen. Wij helpen u graag! Zo zijn onze prijzen op onze vlees & kip veel scherper dan in de supermarkt en leveren wij alles dagvers!

Hoe kunnen jullie zo voordelig zijn?

Heel simpel! Wij kopen elke ochtend de versproducten op bestelling in. Hierdoor kunnen we niet alleen de versheid garanderen, maar hebben wij ook geen bederf. Daarnaast werken wij met een geautomatiseerd bestelproces, waardoor wij minder kosten hebben dan een offline supermarkt!