Waar bezorgen we?

Bezorging & Retouren

Bezorg gebied

Wij bezorgen door heel Nederland! Voor 11:59 besteld is de volgende dag in huis! Met uitsluiting van vrijdagen en het weekend. Wij maken namelijk naast onze eigen bezorgservice gebruik van lokale koeriersdiensten en Same Day Delivery van Redjepakketje!.

Vlees bezorgen moet natuurlijk wel verantwoord gebeuren! Om onze vleeswaren tijdens het transport op de juiste temperatuur te houden wordt een geïsoleerde verpakking gebruikt, waarin droogijs wordt toegevoegd. Droogijs is de vaste vorm van kooldioxide. Het heeft een temperatuur van -78°C. Het is een heel effectief koelmiddel en wordt hiervoor veel gebruikt.
Na smelten ('sublimatie') verdwijnt de kooldioxide als gas. Er blijft in tegenstelling tot bij gewoon ijs, geen water achter dat het product nat zou maken.

Tijdens het verzenden zal het meeste droogijs verdwijnen. Je treft dan lege verpakkingen aan. Dat is geen enkel probleem. Als het droogijs verdwenen is zal de verpakking het vlees nog lang bevroren houden. Er kan echter een restant droogijs aanwezig zijn. In de verpakkingsdoos zult u uitgebreide instructies aantreffen hoe om te gaan met het eventueel aanwezige droogijs. Lees deze goed!

Veiligheidsvoorschriften

  • Raak het droogijs nooit met de blote handen aan! Dit kan bevriezing veroorzaken.U kunt een restant droogijs veilig  aan de folie beetpakken om het te verwijderen.
  • Laat het restant daarna in de geleegde doos smelten. Doe dit niet in een kelder of een kleine, niet-geventileerde ruimte.
  • Speel nooit met droogijs! Zorg ervoor dat kinderen er niet bij kunnen.

Bezorgmoment

Tijdens de bestelling kiest u het bezorgmoment. Wij brengen uw boodschappen op de afgesproken dag tussen 16:00-22:00!

Bezorgkosten

Wij vragen slecht een kleine fee van €5,95 voor de bezorging. Uiteraard mag u onze bezorgers altijd een fooi geven!

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je kunt het artikel dan mee teruggeven aan de bezorger (bij je volgende bestelling), of binnen 14 dagen na het melden van de herroeping terugsturen. De directe kosten van het terugsturen zijn voor jouw rekening. De herroepingstermijn van 14 dagen vangt aan op de dag nadat de boodschappen door ons bij jou zijn afgeleverd.

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, moet je ons via Whatssap of e-mail laten weten dat je de overeenkomst wilt herroepen. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben teruggekregen of tot het moment dat je hebt aangetoond deze te hebben opgestuurd. We storten het bedrag terug op het rekeningnummer waarmee de laatste bestelling is betaald.

Helaas is het vanwege de beperkte houdbaarheid niet mogelijk om verse producten te retourneren. Onder verse producten vallen onder andere: vlees, vis, groente, fruit, diepvriesproducten, zuivel en kaas.

Uiteraard mag je houdbare producten met een lange houdbaarheidsdatum en non-foodproducten wel aan ons teruggeven zonder opgave van redenen. Je hebt hier 14 dagen de tijd voor.

Als je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht is het belangrijk dat je de producten aan ons terug stuurt. Je kunt deze terugsturen naar Archangelkade 17C, 1013BE Amsterdam of teruggeven aan de bezorger bij een volgende bestelling. Stuur van tevoren even een berichtje als je een product wilt retourneren. Dan kunnen we de bezorger er nog even aan herinneren.

Goed om te weten: vaak is er een betere oplossing dan terugsturen, dus we raden je aan van tevoren altijd even contact op te nemen met de klantenservice.